Vind een shop

Op zoek naar een shop

In de MPP-shops vindt u een volwaardig assortiment kwalitatief hoogwaardige artikelen die van pas komen in en om huis en tuin.

Denk aan: tuingereedschap, beregening, onderhoudsproducten, werkkleding en ijzerwaren.

Goed onderhoud vraagt om kwaliteit

Met degelijk onderhoud bespaart u tijd en geld. In de MPP-shop vindt u kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten voor alle klussen in en om het huis.

Alles voor uw tuin

Werken in de tuin moet vooral ontspannend en leuk zijn. In het brede MPP-assortiment vindt u alles wat u daarvoor nodig heeft.

Goed gereedschap is het halve werk

U wilt comfortabel en veilig werken aan een optimaal resultaat. Kom voor kwalitatief hoogwaardig gereedschap naar de MPP-shop bij u in de buurt.

Houd uw grasland / gazon in topconditie

  Vind een dealer

Op zoek naar een professionele partner?

Kwaliteit en snelle levering zijn voor u cruciaal. Uw machines moeten werken en niet stilstaan, want stilstand kost geld. Om u in snel weer op gang te kunnen helpen,

heeft u via uw dealer toegang tot Europa’s grootste assortiment technische onderdelen. Hierbij gaat het om ruim 500.000 artikelen.

Ondernemers in land- en tuinbouw

In de vollegroendstuinbouw worden tuinbouwgewassen buiten geteeld. Dat kunnen ook groeten (groenteteelt) en snijbloemen zijn.

Loonwerker

Met hoogwaardige kwaliteit voorkomt u stilstand. Want als uw machines stilstaan, dan kost dat geld.

Groenvoorziening

U heeft 24/7 toegang tot ons uitgebreide assortiment.

Gemeentewerken

Ruim 500.000 artikelen op voorraad. Zo beschikt u voortaan over één leverancier waar u voor al uw benodigdheden terecht kunt.

Om onze webshop goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Meer informatie